Syngeskåle og klange
Syngeskåle og klange

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Musik

Overtoner med Mester Bo - Udsolgt

17.06.19
Klangterapeut Bo Rødding tager sine syngeskåle og gonger med til Køge Bibliotek, hvor han vil skabe et rum til genopladning og dybdeafspænding.

Når Bo spiller på sine instrumenter, så skaber han klange der kaldes overtoner. Tonerne skaber ikke melodier, men klange, der giver vores travle hoveder plads til at falde til ro og falde ind i en dyb hvile-tilstand, uden hverdagens tankemylder.

Musikken skal opleves liggende på yogamåtter eller tæpper, som deltagerne skal have med hjemmefra, samt tæpper til at tage over sig.

Til arrangementet fortæller Bo først om hvad overtone-musik er, og hvordan det adskiller sig fra vestlig musik. Derefter spiller han på sine syngeskåle og gonger. Efter en blød ”opvågning” er der plads til snak og kommentarer og en varm kop te.

Der er altså mulighed for at tage en pause i hverdagen, og for at lære noget om en musik ”genre” som ikke så mange kender til.

Husk: Yogamåtte eller tæppe til at ligge på, og et ekstra tæppe til at have over sig.

Gratis, men med tilmelding. Plads til 12. Mød op 10 minutter før

Om Bo Rødding

Mester Bo er musiker og lydterapeut. Han spiller på Gonger, syngende skåle og HandPan. Derudover er han lærer i meditation, Qi Gong og Tai Chi.

 

Tags