Om dette arrangement

Tid
16:00 - 20:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Event

Borup Kulturnat – Levende fortællinger

26.08.22
Vi er selvfølgelig med, når hele Borup samles om kulturen.

Vi udforsker fantasien og fortællingernes kraft i fællesskab. Sammen kan vi drømme os tilbage til en tid med naturmagi, folkesagn og nordiske toner.

Der er kaffe på kanden og I kan købe kage, Søbogaard-saft og et glas vin.

Kl. 16.30 Mette Jørgensen – fortællinger for børn

Inden i Mettes fortællertaske bor sjove og eventyrlige historier. Vil du med på en fantasirejse til landet, som ligger gemt ude ved verdens alleryderste kant?

Kl. 17.00 Folkeviser og naturlyde for børn

Vær med til at synge og spille folkeviser med sanger og kulturformidler Nanna Barslev. Hun fører os tilbage til de ældste tider med sange og fortællinger om naturvæsner og vilde dyr.

Kl. 18.30 Mette Jørgensen – fortællinger for voksne

At få fortalt en god historie er ikke kun for børn! Lyt med, når Mette fortæller brandgode historier. Det er traditionelle fortællinger, som er blevet slebet til af vores forfædre for hvem fortællinger var både underholdning, kultur og livslærdom.

Kl. 19.15 Musikalsk foredrag om folkeviser og trylleformularer

Med gamle danske folkeviser og trylleformularer fører sanger og kulturformidler Nanna Barslev dig tilbage i tiden, hvor naturvæsner og folketro var en naturlig del af hverdagen. I folkevisens tradition inviterer hun publikum til syng-med og kædedans, og hun demonstrerer også historiske instrumenter.

Kl. 16 - 20 Byg med ord Lav en ord-skulptur!

Børnebogen ”Et bord er et bord” er omdannet til et kunstværk, man kan lege med. Ordene fra bogen er hoppet over på hvert sit bræt. Sæt dem sammen til sjove, mærkelige eller søde ordværker.

Det er kunstneren Anders Bonnesen, der har omdannet børnebogen ”Et bord er et bord” af Peter Bichsel til legekunst. I kan selvfølgelig også få historien læst højt.

Tags