Om dette arrangement

Tid
11:00 - 14:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Event

Den STORE kæledyrsdag

15.05.21
Mød dyrene, deres ejere og den lokale dyrehandler

”Mor, far – jeg ønsker mig en tam rotte! Katrine fra min klasse har én – åhr, må jeg ikke nok?”

Hvem kender ikke til børn, der spørger, om de ikke nok må få en hund, en kat, en hamster, en slange, eller måske ligefrem en vandrende pind?

Nu har I chancen for at møde en masse dyr og stille alle de spørgsmål, der måtte være til pasning, pleje, aktivering, fordele og mindre sjove fordele ved at have et kæledyr, hvad enten det er en nuttet hundehvalp, en sød lille gnaver eller en (lidt) farlig slange.

På dagen kan du også møde Josephine Nielsen og Mikkel Nielsen, som siden september 2018 har haft butikken “Dyreverdenen” i Herfølge samt www.dyreverdenen.dk hvor de sælger alt, som enhver dyreelsker kan forestille sig. De står klar til at svare på alle slags spørgsmål om dyr og give fif og gode råd om både pasning, foder, godbidder, legetøj og en masse andre ting.

Arrangementet er for alle - både den nysgerrige børnefamilie, der måske gerne vil have et dyr i hjemmet, men også for jer, der bare er interesserede i dyr og gerne vil vide mere, og have en hyggelig og sjov dag på Herfølge Bibliotek i Kristi Himmelfartsferien.

Lørdag d. 15. maj Kl. 11.00-14.00 Herfølge Bibliotek

 

Tags