Om dette arrangement

Tid
16:30 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Pladsen foran KØS
Nørregade 29
4600 Køge
Arrangører
Target
For alle
Event

Fredagsbar med DJ og digtoplæsning

01.07.22
Aaaah en sommeraften i byen med oplæsning af Nikolaj Zeuthen og Rumpistols sprøde toner under åben himmel. KØS museum for kunst i det offentlige rum, KøgeBibliotekerne og Tapperiet serverer friske sommerdrinks til en inspirerende og festlig fredagsbar, der sætter den kulturelle oplevelse i fokus.

Program

  • 16.30-17.00: DJ cement hat
  • 17.00-17.30: Oplæsning Nikolaj Zeuthen
  • 17.45-18.30: DJ-set Rumpistol
  • 18.30-19.00: DJ cement hat
  • 19.00-19.30: Oplæsning Nikolaj Zeuthen
  • 19.45-20.30: DJ-set Rumpistol
  • 20.30-21.00: DJ cement hat

     

Foto: Asbjørn Sand

Sommerferiedigte ved Nikolaj Zeuthen

Oplev Nikolaj Zeuthen læse op af sine Sommerferiedigte om en familieferie. Vi følger digteren selv, der i en lejet bil med kone og tre børn krydser Danmark og vender hjem igen.

Bogen samler sig til et flygtigt danmarksbillede med sol, skyer, regn, bølger og kålorme – men også til et familieportræt med en vranten teenagedatter, brødre der slås, forlystelsesparker og andre ganske almindelige op- og nedture.

Bogen udkom i juni 2021 og blev nomineret til Blixenprisen i kategorien 'Årets skønlitterære udgivelse'.

Udover forfattergerningen er Nikolaj Zeuthen vicevært, skaklærer og frontmand i bandet Skammens vogn.
Desuden er han m.phil. i European Literature fra University of Cambridge og cand.mag. i Dansk fra Københavns Universitet, hvor han også har taget en Ph.D. 

Foto: Mads Fisker


DJ-set ved Rumpistol

Rumpistol spiller et eksperimenterende, lifligt og sommer-friskt DJ-set, der forkæler øregangene.

Rumpistol er en komponist og producer, som bedst beskrives gennem sin søgen efter skønhed og nyskabende lyd i tilgangen til musikken. 

Lyduniverset på hans udgivelser spænder bredt, og det samme gælder hans liveoptræden. Musikken kan ikke rigtig kategoriseres eller sættes i bås; fra ny-klassiske klaverstykker til excentrisk, bas-fikseret electronica afsøger han et bredt spektrum af lyd og genrer, dog altid med en melodiøs ledetråd. 

Rumpistol har spillet på festivaler og spillesteder verden over, og har, blandt andre, gæstet scenerne på Boom Festival i Portugal, Tipper & Friends (US), Boiler Room (UK) og MUTEK i Montreal. Foruden arbejdet og virket under navnet Rumpistol, producerer han også filmmusik og lydsætter moderne danseopsætninger og teaterstykker, og er yderligere del af supergruppen Kalaha.

I samarbejde med KØS og Tapperiet.
 

Materialer