Borup Hovedgade

Om dette arrangement

Lokalitet
Borup Kino
Lindevej 3
4140 Borup
Danmark
Tid
9:30 - 16:00
Pris
0 Kr
Bibliotek
Target
For alle
-nothing-
Event

Jul og lokalhistorie i Borup Kino

10.12.17
2. søndag i advent med hygge og lokalhistorier for hele familien. Borup Kino og biblioteket har sammen tilrettelagt et program for hele familien.

To af Borups kulturelle mødesteder slår kludene sammen og skaber i fællesskab en søndag med mange oplevelser for hele familien. Film og foredrag er gratis - og der er salg af glögg og æbleskiver i biografens hyggelige dagligstuer.

 

 

 

 

PROGRAM
Allerede fra kl. 9.30 sponserer Købmagergården i Borup gratis rundstykker til de første 150 gæster, og kl. 10.00 ruller den første gratis film "Far til fire i byen" over lærredet.

Kl. 11.30 er der juleklip for børn i alle aldre: Kino's Kristina fører an med saks og lim. Kom og dekorér biografens juletræ med hjemmelavet julepynt. Der er fine præmier til dem, der præsterer den flotteste pynt.

Kl. 12.00 fortæller fhv. skovfoged på Giesegård, Viggo Jensen og fhv. rektor Leif Lørring egne familiehistorier og bredere Danmarkshistorier med afsæt i livet, som udfoldede sig i det gamle Skovbo. Deres familiehistorier har været grundlaget for deres arbejde med lokalhistorien og dens rolle i et nationalt perspektiv.
Bibliotekar Lena Hardis præsenterer efterfølgende en miniguide til, hvordan man kommer i gang med at samle sin egen familiehistorie og om hvordan man både kan finde informationer og billeder fra gamle dage. Man kan selvfølgelig få miniguiden med hjem.

Kl. 13.15 er der igen gratis film. Det er 'Nøddebo Præstegård.

Kl. 15.00 synger Borup Gospelkor julen ind.

Kl. 16 afsluttes dagen  med almindelig filmfremvisning mod betaling. Det er Lego Ninjago.

Fri adgang til alle arrangementer frem til kl. 16.

 

 

 

Tags