Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge
Arrangører
Target
For voksne
Event

Kom til kvindefest i Køge

05.09.21
Blev du i år snydt for fejringen af 8. marts, Kvindernes Kampdag, pga. corona? Så er der nu mulighed for at tage revanche. Flere aktører i Køge Kommune byder op til fælles fejring på Teaterbygningen d. 5. september

Dagen byder på et stærkt program af kvinder og til kvinder. Udover åbningstalen fra borgmesteren i Køge Kommune, kommer også professor og forfatter Birgitte Possing på scenen. Possing holder et spændende oplæg om den nye udvikling i debatten om sexisme og ligestilling, med udgangspunkt i sin populære og historiske bog ’Argumenter imod kvinder’. I programmet indgår også en underholdende quiz, som udarbejdes af Køges Kvindenetværk. Festen fortsætter med den dansk-palæstinensiske kunstner og percussionist Simona Abdallah, som vil byde på en fremragende musikalsk oplevelse med en særlig tromme - en darbuka. Der er garanti for trommespil i verdensklasse!

Arrangørerne bag:

Det er en bred samling af arrangører, der står bag fejringen. Udover initiativtagerne står også Teaterbygningen, KøgeBibliotekerne, Center for Dansk og Integration, Bydelsmødre i Køge og Boligsocial Helhedsplan Køge.

Arrangementet er støttet af Kulturpuljen i Køge Kommune.