Om dette arrangement

Tid
13:00 - 18:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Event

LitteraNATUR – En sommerdag i Borup for hele familien

09.07.21
Mød tre aktuelle forfattere, deltag i naturkunst-workshops for børn, se fotoudstilling med billeder af insekter og fugle, giv den gas i bordfodboldturneringen og spil forskellige sjove spil. 

Der er noget for hele familien, når vi holder udendørs sommerdag i Borup med fokus på natur.

Vi får besøg af tre aktuelle forfattere, der vil fortælle om det at skrive om natur og klima og vil læse op fra deres bøger.

Kl. 16:00 // Siri Ranva Hjelm Jacobsen fortæller om den forunderlige og foruroligende bog Havbrevene, der er en brevveksling mellem søsterhavene Middelhavet og Atlanterhavet. 

Kl. 16:40 // Sofie Isager Ahl har skrevet den sansende bog Naboplanter, der beskriver relationen mellem naturen og mennesket. 

Kl. 17:20 // Kristian Byskov har skrevet den anmelderroste øko sci-fi roman Græsset, der handler om en lurende naturkatastrofe og teknologiens indtog i både menneskers, dyrs og planters liv. 


Fotoudstilling

Kl. 13 - 18:30 // Den lokale naturfotograf Jette Bjerregaard fra Lammestrup og Steen Drozd Lund fra Kværkeby Fuglereservat udstiller deres bedste billeder af insekternes liv - fulde af skønhed og drama.
Kl. 15:30 // Fernisering


For børn og barnlige sjæle

Kl. 13-17 //  Naturskattejagt (med en præmie!)
Kl. 13-17 // Forskellige spil og lege
Kl. 14-17 // Hyggelige kreaværksteder, hvor vi skal lave kunst ved at male og modellere med naturmaterialer – arrangeret af Svenstrup Naturskole
Kl. 15 // Bordfodboldturnering
Kl. 15.30-17.30 // De grønne pigespejdere i Borup kommer forbi med et spændende løb med små opgaver, der skal løses

 

Der er kaffe på kanden og mulighed for at købe kage og Søbogaard saft.

I behøver ikke tilmelde jer - Bare kom!
Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.
 

Materialer