Om dette arrangement

Tid
19:00 - 22:00
Pris
40 kr.
Target
For voksne
Event

QuizAften for Voksne & deres Venner #3 - tilmeld enkeltpersoner

06.01.22
Vi mener det alvorligt, når vi påstår, at dette er en tradition, som er kommet for at blive. Så hank op i vennerne eller mød nogle nye, når vi slår dørene op til 3. udgave af de populære quizaftener.

Allerede ved det andet arrangement i oktober måtte vi opgradere med 50%, så nu byder vi 75 herfølgegensere velkommen til quiz og hygge.

Som de fleste nok ved, har vi allieret os med den erfarne quizmaster, Michael Toxværd - også kendt som byens populære postbud med det smittende humør.

Michael har over 250 quizzer under bæltet, og han vil sørge for en sjov og hyggelig aften, hvor vi tester jer udi almen viden, musik og meget andet. Vi lover, at alle kan være med!

Der er præmier til vinderne og øl, vin og vand til rimelige priser – mobilepay eller dankort.

Find sammen 3-5 stykker, find på et holdnavn, betal via link og send en mail til lars.k.rasmussen@koege.dk med holdnavn og navne på deltagere. Meld jer til solo eller som par og så sammensætter vi nogle hold. Det kræver måske lidt mod, men kom nu bare - det er gået vildt godt med de andre, som har vovet at melde sig til solo – eller som par.

OBS: Frist for tilmelding: Senest 20. december. Først til mølle!

Billetter: enkeltpersoner: 40 kr. Klik her hvis du vil tilmelde et hold (3-5 personer)

Tags