Om dette arrangement

Tid
19:30 - 22:00
Pris
90 kr.
Target
For voksne
Event

TorsdagsSalonen #1

25.11.21
Herfølge Bibliotek starter hermed en ny arrangementsrække, TorsdagsSalonen, som kombinerer korte foredrag med forfatterbesøg, kunst, vin og LIVEmusik. *OBS* Morten Sabroe har aflyst pga. sygdom - i stedet besøges vi af forfatteren Ib Michael.

Ib Michael: De syv rejser

Forfatteren Ib Michael har set mere af verden end de fleste. I hans nye bog DE SYV REJSER og aftenens forfatterforedrag, ser han tilbage på de til dato syv vigtigste rejser i sit liv. Dem, som har inspireret ham til at skrive, og dem, som har gjort ham til den, han er i dag. (Bogen kan forudbestilles i linket i bunden af denne side)


Vinsmagning ved Jan Mellin fra Candy Record i Køge

Der bydes på smagsprøver af vine fra Castello Di Verduno og Weingut Dr. Crusius, hvor man bl.a. kan smage Langhe og Barbaresco fra C. de V. og Riesling XX og Riesling Kabinett fra Crusius.
Det vil være muligt at købe hele flasker. 

Udstilling med Tomas Ortved
Nok mest kendt som manden bag trommerne i Sort Sol, Tomas Ortved, men også en ihærdig maler. Ortved udstiller og fortæller om sine ikonmalerier. Det vil sågar være muligt at købe et værk med hjem – til en ikke uoverkommelig penge. (Det er jo snart jul).

Koncert: NEVER
Vi runder aftenen af med en halv times rockkoncert. Duoen NEVER består af Tomas Ortved og Jack Giersing. NEVER er lig med spændstig rockmusik, der ved melodiske og forførende overraskelser river og rusker i dine sanser.

MiniBar på bib
Du kan købe øl, vand og vin til rimelige priser. Mobilepay eller dankort.


Pris for at deltage: 90 kr. 

*aflyst* Morten Sabroe: ”Der var engang en familie” *aflyst* (Besøger Herfølge Bibliotek i april 2022)
Vi får besøg af fandenivoldske, utilpassede Morten Sabroe, der med sin spruttende pen i årtier har udstillet det selvtilfredse Danmark. Sabroe er aktuel med sin selvbiografiske roman ”Der var engang en familie” - en dødsforagtende, hjertevarm og eftertænksom roman, hvor han ser tilbage på sit eget og storebrorens vilde, fabulerende ridt fra de forkælede ungdomsårs eskapader til dengang, deres veje skiltes for bestandig.

Materialer