Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
70 kr.
Målgruppe
For voksne
Event

TorsdagsSalonen #7 Mød Jens Vilstrup, René Fredensborg og Peter H. Olesen.

27.04.23
Forfatterne Jens Vilstrup og René Fredensborg krydser klinger, og Peter Olesen synger blues og salmer.

Litterær fightclub: Jens Vilstrup vs. René Fredensborg

Oplev to selvudleverende forfattere, der for nylig har udgivet hver deres roman, der kredser om faderroller og den vestlige mand i den tredje verden. Vilstrup og Fredensborg har samme provinsielle og fædrebesværlige udgangspunkt, men langtfra samme synspunkter.

Jens Vilstrup, forfatter til flere romaner, biografier og faglitterære værker, senest den anmelderroste roman Lalandia. Jens Vilstrup er far til fire og mener, at mennesket altid bør stræbe efter at blive godt. Og så har han svært ved at tilgive sin afdøde far, der vedbliver at være et modspejl for ham.

René Fredensborg, tidligere radiovært på Radio24syv, kendt for sin selvudlevering og for at gå linen ud. Fredensborgs roman Sjuft lovpriser behovstilfredsstillelsen, den traditionelle manderolle og et anarkistisk livssyn. Han er provokatør, far til syv og gift med en kvinde fra Filippinerne, akkurat som sin far, hvis anerkendelse han søger.

Koncert: Olesen synger blues og salmer

Glæd jer til akustisk blues, folk, country og viser på dansk - sange om liv og død afleveret med humor, poesi og en pæn dosis selvironi. Peter Olesen er en kritiker-darling, som har befundet sig i udkanten af den danske rockscene i mere end 40 år. Mest kendt er han for duoen Olesen-Olesen, men han har også spillet i bands som De efterladte, Sort-Hvide Landskaber og Greene.

Olesen er også forfatter til fire romaner og mere end et dusin digtsamlinger. Oplev ham fremføre numre fra sin første soloplade Blues og salmer.

 

Foto af Jens Vilstrup: Nicolas Tobias Følsgaard
Foto af René Fredensborg: Robin Skjoldborg

Materialer