Perpetual Nomads screenshot

Om dette arrangement

Tid
15:30 - 16:30
Pris
Gratis
Target
For alle
Event

Virtual reality - oplev en ny fortælling

14.08.19
Kom og oplev en ny slags fortælling med Virtual reality.

Mange kender følelsen af at være fuldstændigt opslugt af et univers fra en god læseoplevelse. Det samme kan man opleve med VR, men i stedet for at skabe billederne i hovedet, så er de visuelle – man ser universet gennem VR-briller.

På biblioteket kan man i august prøve en VR fortælling, som er en slags ”digital litteratur”. VR-universet hedder ”Perpetual Nomads” og er en fortælling i en dystopisk fremtid. Alice er Palle alene i verden og Alice i eventyrland på samme tid. Heldigvis har hun venner på sin telefon, som kan guide hende.

Dette er et arrangement for dem, der er nysgerrige på VR og som er åben for alternative fortælleformer. Man behøver ikke at have kendskab til det på forhånd, vi guider jer igennem oplevelsen.

Fortællingen foregår på engelsk, og er egnet fra 10 år og op.

Man kan melde sig til som enkeltperson eller som gruppe, og der er plads til at tre personer kan prøve fortællingen i løbet af en time.

Sted: Herfølge Bibliotek

Tid: Onsdag d. 14. august kl. 15.30-16.30 eller 16.30-17.30.

Tilmelding: Gratis, men kræver tilmelding. Meld dig til som enkeltperson eller meld flere personer til, for at komme som en gruppe. Der er plads til 3 personer.