The Other Munch
The Other Munch

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
0 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Bestil billet(ter)
Film

DOX DIREKTE: The Other Munch

25.03.19
I 2017 blev den anmelderroste forfatter Karl Ove Knausgård bedt om at gæste-kuratere en Edvard Munch-udstilling på Munchmuseet i Oslo.

Den medrivende dokumentar The Other Munch følger Knausgård, mens han i selskab med instruktør Joachim Trier besøger steder, der har haft stor betydning for den priste norske malers liv, for at søge indsigt i hans fantasi og visioner. Knausgårds analyse af Munch viser sig at være højst uortodoks, og Trier forsøger at drage paralleller mellem Munch på den ene side og Knausgårds egne litterære projekter på den anden, hvilket resulterer i et dobbeltportræt af to af Norges mest indflydelsesrige kunstnere.

 

LIVE-TRANSMITTERET EVENT - efter dokumentarfilmen

En samtale mellem forfatteren Karl Ove Knausgård, samt filminstruktørerne Joachim og Emil Trier.

 

KORT OM DOX:DIREKTE

DOX:Direkte er en filmfestival der hædrer dokumentarfilmens mageløse univers. Festivalens omdrejningspunkt består af simultanvisninger af premiereaktuelle film og live-transmitterede samtaler med spændende hovednavne. Temaet tager afsæt i den litterære verden og filmene byder på et møde med blandt andre forfatterne Karl Ove Knausgaard, Stieg Larsson, Elena Ferrante og Lone Frank.

 

OBS! Begrænset pladser.

 

Materialer