Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Film

KØGE:DOX Klub Kranium AFLYST

14.10.21
Få et sjældent indblik i livet som ung goth.

Josephine har farverige parykker, en stor tung næsering og en udstoppet fugleunge i glas. Hun er 20 år, samler på knogler fra roadkills og har aldrig været en del af håndbold-kliken i den jyske provinsby, hvor hun er vokset op.

I stedet har hun med sine to venner bevæbnet sig med kranier, vild makeup og tårnhøje hanekamme kæmper det gotiske trekløver for at kontrollere deres indre dæmoner og sammen skaber de et frirum, hvor de uforstyrret kan udfolde sig, skubbe til normerne og erobre verden.

Frigge Fris debutfilm skildrer usikkerhed, følelseskaos og dybe venskabspagter, som alle kan genkende – hun gør det bare med en formidabel empati og i en subkultur, der ellers er fremmed for de fleste.

Frigge Fri / Danmark / 2021 / 80 min

CPH:DOX arrangerer minifestivaler med 9 kommuner rundt omkring i Danmark Holstebro, Randers, Aalborg, Kolding, Køge og Ærø. Det er er nogle af de kommuner, der nu indleder et tæt samarbejde med dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX om at skabe minifestivaler rundt omkring i landet fra den 9-17. oktober. Programmet består af de vigtigste og mest populære film fra CPH:DOX’ store festivalprogram.