Portrætfilm om Tove Ditlevsen

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 20:45
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Film

Tove i stykker

18.03.20
Portrætfilm om Tove Ditlevsen af Sami Safi.

I forlængelse af sidste år tilbyder vi igen dokumentarfilm, der tager afsæt i litteraturens verden. Denne gang portrætteres digter, iscenesætter, provokatør, hustru, mor, misbruger, rådgiver, realist og menneske Tove Ditlevsen gennem gamle interview-klip, og vi får adgang til Ditlevsens liv, holdninger og ord gennem et dokumentarisk værk fortalt på lyrisk vis.

Altså en aften i Tove Ditlevsens tegn.
Der arbejdes endnu på arrangementet, der live-transmitteres fra Aveny-T Teatret efter filmvisningen, og kan gå ud med det første bekræftede navn til talken: Dy Plambeck, Ditlevsen-elsker samt forfatter på niveau med hende ifølge anmelderne.

DOX:DIREKTE
Visningen er en del af DOX:DIREKTE, og både film og samtale live-streames ud til biblioteker over hele landet. Programmet favner alt fra værker af de største internationale dokumentarister til de unge talenter; fra storslåede biografudgivelser til den snævre videokunst i feltet mellem det cinematiske og museale. Med afsæt i dokumentarfilm sigter vi mod at bygge bro til andre kunst- og medieformer: at skabe nye, kreative perspektiver på og krydstænkninger mellem dokumentarfilm og kunst

Materialer