Mia Ben-Ami gør dig klogere på hvad der foregår på dine børns skærme og hvordan du kan guide dem til gode digitale vaner.

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
25 Kr
Bibliotek
Target
For forældre
Foredrag & debat

Digital dannelse i øjenhøjde - AFLYST

26.03.20
Lige nu fødes en generation af børn, som synes det er lige så almindeligt at deres forældre kigger ned i en skærm, som vi synes det var at nogen røg i bilerne i 80erne. Men er det mon lige så skadeligt?

Vi forældre var de første generationer til at gøre brug af internettet, men vores børn har på mange måder allerede overhalet os på nettet, på mobilen og på tabletten. Deres generationer betegnes som digitalt indfødte og bliver kaldt smart-generationen. 

Hvordan ruster vi vores børn til den digitale fremtid, og forholder os til deres sociale adfærd på youtube, snapchat og instagram?
Med udgangspunkt i den seneste forskning på området, samarbejde med landets førende eksperter og flere års samarbejde med nogle af de største danske youtubere og influencers, giver Mia Ben-Ami et indblik i den digitale virkelighed mange børn og unge dagligt opsøger og kommer med gode råd til digital dannelse.

I forlængelse af foredraget er der spørgsmål og debat.

Materialer