Peter Bastians erindringer fortalt til Tor Nørretraners

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
25 + gebyr
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag & debat

Foredrag om Peter Bastian

31.08.20
Altid allerede elsket – en aften om livets store spørgsmål.

Inden musikeren Peter Bastian døde, nåede han at indtale tredje bind af sine erindringer ’ Altid allerede elsket’ til sin gode ven Tor Nørretranders. Og det er bestemt ikke blevet et erindringsskrift med sørgebind. Tværtimod er det en bog fuld med mod og tro, som man både bliver klogere og rigere af at læse. Og hvor man som læser konfronteres med livets evige spørgsmål: Hvad er meningen med det hele? Er der en Gud? Har vi brugt vores liv godt nok?

Liselotte Wiemer, litteraturanmelder og præst, tager publikum med på en rundrejse i ikke blot Peter Bastians bog, men i vigtige dele af det eksistentielle litterære og teologiske landskab lige nu.

 

Et gensyn med foredragsholderen

Liselotte Wiemer er en populær foredragsholder, som vi havde glæden af at høre sidste forår, hvor hun fortalte om Astrid Lindgrens liv. Flere har efterfølgende ønsket at høre endnu et af hendes livskloge foredrag med stof til eftertanke.

 

Hvis du vil læse bogen

”Mindebog af og om Peter Bastian er mageløs. Alle involverede i denne bog har villet yde deres ypperste” skriver anmelder Peter Dürrfelt i Kristeligt Dagblad om ’Altid allerede elsket’.

Hvis mange ønsker at læse samtalebogen inden foredraget, kan vi skaffe flere eksemplarer hjem. Kontakt personalet på dit lokale bibliotek. Bogen er også tilgængelig som ebog på eReolen.dk

Tags