Livestreaming fra den Sorte Diamant

Om dette arrangement

Tid
19:45 - 21:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag & debat

Jonathan Safran Foer i samtale med Connie Hedegaard - AFLYST

17.03.20
Livestreaming fra Den Sorte Diamant.

Klimaforandringerne har gjort sit indtog i litteraturen, hvor nu også forfatterne tager stilling til det allestedsværende emne, og præsenterer deres bud på løsninger. Jonathan Safran Foer er gæst i Den Sorte Diamant til en samtale med tidligere klima- og energiminister Connie Hedegaard om sin helt nye nonfiction bog, We are the Weather, som netop sætter fokus på klimaforandringerne.

Vi livestreamer fra Den Sorte Diamant og undervejs er der mulighed for dig som deltager, at sende spørgsmål ind til Connie Hedegaard og Jonathan Safran Foer.

Livestreaming begynder præcis kl. 20, så kom gerne i god tid.

 

DOX:DIREKTE

Visningen er en del af DOX:DIREKTE, og både film og samtale live-streames ud til biblioteker over hele landet. Programmet favner alt fra værker af de største internationale dokumentarister til de unge talenter; fra storslåede biografudgivelser til den snævre videokunst i feltet mellem det cinematiske og museale. Med afsæt i dokumentarfilm sigter vi mod at bygge bro til andre kunst- og medieformer: at skabe nye, kreative perspektiver på og krydstænkninger mellem dokumentarfilm og kunst.

 

Materialer