Livestreaming fra Aarhus Universitet - Smagen af øl
Foredrag ved brygmestrene Zoran Gojkovic og Erik Lund, Carlsberg Laboratorium
Hør professionelle brygmestre fortælle om gærens betydning for øllets aroma, om maltens indflydelse på farve, smag og smagsholdbarhed og om humlens rolle som smags- og aromagiver.
Under foredraget får du serveret små smagsprøver på malt, humle og seks øltyper. (Mængderne er så små, at tilhørerne er i stand til at føre bil efter foredraget.)
Naturvidenskab på lærred
Med livestreaming er det muligt at komme tæt på forskernes nyeste opdagelse indenfor alle grene af naturvidenskab. Niveauet er højt, og du bliver udfordret, men alle kan få være med uanset faglige forudsætninger. Der kan stilles spørgsmål til forskerne via sms og få svar.
Aarhus Universitet sender direkte foredrag om naturvidenskab i mere end 250 steder, for flere tusinde tilhørere.
Foredraget begynder præcis kl. 19, hvorfor vi anbefaler at man ankommer 18.45.
VI ER DESVÆRRE NØDT TIL AT AFLYSE.