Camilla Skovgaard, forfatter til RO PÅ - fremtiden er din, du bestemmer selv
Camilla Skovgaard, forfatter til RO PÅ - fremtiden er din, du bestemmer

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Target
For unge
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Ro på! Opgør med præstationssamfundet

11.09.19
Camilla Skovgaard har skrevet to bøger om det pres, der er på unge i dag om at skulle have styr på fremtiden og præstere på alle parametre.

Kom-kom-kom! Hvad vil du med fremtiden?
Får du tit det spørgsmål og synes du også, at det er svært at svare på? Og oplever du i det hele taget, at det kan være svært at finde sig selv i de mange krav og forventninger, der er til unge i dag? Måske føler du dig også stresset.

Foredrag & konkrete værktøjer med hjem

Camilla Skovgaard har mærket præstationssamfundets pres på egen krop, men fandt sig selv igen og sin vej i livet - uden stress og angst. Og siden har hun sat sig for at hjælpe andre unge til at træffe den rigtige beslutning og ikke lade sig presse til hurtigt og måske forkert studievalg, der kan få store og negative konsekvenser.
Med udgangspunkt i sin egen oplevelse af at gå ned med stress på studiet, har Camilla Skovgaard skrevet to bøger om det pres at præstere på alle parametre, som mange unge oplever.
'Fucking (fantastiske) 20'ere' fra 2011 og 'RO PÅ - fremtiden er din, du bestemmer selv' fra 2018 (udgivet på Gyldendal).

RO PÅ kåret til månedens ungdomsbog i januar 2019 af Bog & Idé

Dette foredrag henvender sig til unge fra 15 år og op i 20'erne, men også til forældre og andre der gerne vil vide, hvilke krav og forventninger unge føler, de skal leve op til. Camilla vil komme med gode værktøjer til, hvordan man kan få mere ro på.

Lokal forfatter

Camilla Skovgaard (1983) er opvokset i Herfølge og gået på Herfølge Skole, Køge Gymnasium og læst Statskundskab på Københavns Universitet. Hun har blandt andet arbejdet i Folketinget og undervist i samfundsfag. I dag tager hun rundt og holder foredrag for unge om præstationspres, fremtidsvalg og stress.

Læs mere om Camilla Skovgaard

Ved foredraget vil der være mulighed for at købe hendes bøger til særpris.

Materialer