Oplæg af Annelise Susanne Otkjær Thune
Oplæg af Annelise Susanne Otkjær Thune

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag & debat

Vejen til et lettere liv med glæde, ro og overskud

05.09.19
En personlig beretning om vejen til et lettere liv med glæde, ro og overskud.

Annelise Susanne Otkjær Thune har bidraget med sine dyrebare erfaringer til den velskrevne bog LIVET HAR DIG – seksten fortællinger om vejen fra styring og kontrol til nærvær og trivsel.

Denne aften deler hun generøst ud af sine indsigter i, hvordan en ny forståelse af, hvordan vi oplever verden, ændrede hendes liv. Den nye forståelse ledte til større bevidsthed om meningen med livet.

Så kom, hvis du er nysgerrig efter at få nye perspektiver på livet og nye indsigter i, hvordan vi alle sammen har de ressourcer vi har behov for, for at levet et liv med glæde og trivsel. Her er plads til spørgsmål og dialog.

 

Videncafé

Her deler personer fra lokalområdet gavmild ud af deres viden og erfaringer. En viden de har erhvervet gennem deres profession, deres passion eller gennem et usædvanligt livsforløb. I flere år har Videncaféen sat spot på den store mængde viden, der eksisterer blandt vores medmennesker. Alle er velkomne til at deltage i Videncaféen.

 

Del din viden

Har du en viden eller en erfaring, du gerne vil dele med os andre i en Videncafé, hører vi gerne fra dig. Skriv til viden@koege.dk eller ring på tlf. nr. 5667 2885.

Tags