Portræt af Steen Hildebrandt
Portræt af Steen Hildebrandt

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Foredrag & debat

Verdensmålene - vores største udfordring og mulighed - UDSOLGT

18.09.18
Foredrag med professor Steen Hildebrandt om FN's 17 mål for en bæredygtig global udvikling og ikke mindst en global udvikling i et lokalt perspektiv.

Verdensmålene er en vision, et løfte fra verdens ledere til alle mennesker. En universel, integreret og transformativ vision; et løfte om at skabe en bedre verden. Men skal verdensmålene blive til virkelighed, skal alle mennesker bidrage. Så hvordan kommer de til at påvirke os herhjemme - helt ned på kommunalplan?

Hvordan vil vi forholde os til FN's mål og anbefalinger? Hvilke krav vil vi konkret møde, og hvad betyder dette for politikere, ledere - og helt almindelige danskere?

Steen Hildebrandt er forfatter, foredragsholder og professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet. 
Han er Adjungeret professor i lederskab ved Center for Virksomhedsudvikling og ledelse, Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi, CBS, Handelsskolen i København samt adjungeret professor ved Institut for filosofi og Læring, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.

Materialer