Forside: Bumletog
Forside: Bumletog

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
0 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Bestil billet(ter)
Foredrag & debat

Videncafé om en rejse med bumletog fra Borup til Singapore

06.12.18
I denne Videncafé serverer vi et rejseforedrag om en usædvanlig togtur gennem 13 lande med stop i 27 byer

Kim Greiner er en vaskeægte globetrotte.
Denne eftermiddag fortæller han om sin rejse hen over landjorden; overvejende med tog, men enkelte steder måtte der anvendes rutebiler eller - som i Cambodia - langbåde. Vi får selvfølgelig også lov at se flotte billeder fra rejsen.

Rejsen begyndte fra Borup Station via Polen til Moskva. Næste strækning var med Den Transsibiriske Jernbane til Bejing. Dernæst gennem det store rige, Cambodia og Vietnam, hvor togturen var meget eksotisk: 6 køjer i kupeen, hvor der snakkes, bøvses og snokkes. Turen fortsatte med ”Dødens jernbane” til floden Kwai og derefter sydpå med et ægte ukomfortable bumletog.

Kim Greiner er en efterspurgt foredragsholder, så vi er glade for at han lægger vejen forbi Køge Bibliotek i forbindelse med hans nye bog Bumletog fra Borup til Singapore, der udkom i efteråret.
 

Du kan læse mere om Kim Greiner og hans rejser på rejsefortaelling.dk

Bogen kan du købe bogen ved foredraget.

Videncaféen

Her deler lokale personer ud af deres viden og erfaringer. En viden de har erhvervet gennem deres profession, deres passion eller gennem et usædvanligt livsforløb. I syv år har Videncaféen sat spot på den store mængde viden, der eksisterer blandt borgerne i Køge Kommune. Alle er velkomne til at deltage i Videncaféen. Vær sikker på en stol - tilmeld dig. Eller tag chancen og kom.

Del din viden

Har du en viden eller en erfaring, du gerne vil dele med os andre i en Videncafé, hører vi gerne fra dig. Skriv til fakta@koege.dk eller ring på tlf. 5667 2885.

Tags

Materialer