Fjeld

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
0 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
For voksne
Foredrag & debat

Videncafé om vandring i Skandinavien

17.01.18
Hvad er det, der får flere og flere til at drage på vandreture? René Ljunggren stiller dette spørgsmål i sin nye bog der indeholder forslag til vandreture. Kom og hør, hvad hans egen forklaring er.

René Ljunggren er en moderne vandringsmand, der hvert år tilbagelægger adskillige kilometer i vildt terræn, alene og som guide for grupper. Gerne i de nordiske fjeldområder, langt fra alfarvej og byernes larm.

Vi har inviteret René Ljunggren til at tale om glæden ved at gå og om muligheder for at tage på korte og længere ture i Danmark, Norge og Sverige.

Vandring i Skandinavien : De bedste vandreruter i 3 lande på fjeldet, i skoven og marken er udkommet på Muusmann Forlag, 2017.

Denne eftermiddag kan du købe René Ljunggrens bog og få den signeret. 

Gratis adgang
Videncaféen serverer viden til eftermiddagskaffen. Her deler lokale personer ud af deres viden og erfaringer. En viden de har erhvervet gennem deres profession, deres passion eller gennem et usædvanligt livsforløb. I fire år har Videncaféen sat spot på den store mængde viden, der eksisterer blandt borgerne i Køge Kommune. Alle er velkomne til at deltage i Videncaféen. 

Del din viden
Har du en viden eller en erfaring, du gerne vil dele med os andre i en Videncafé, hører vi gerne fra dig. Skriv til viden@koege.dk eller ring på tlf. nr. 5667 2885.

Tags

Materialer

René Ljunggren (f. 1949): Vandring i Skandinavien : de bedste vandreruter i 3 lande på fjeldet, i skoven og marken
Reservér
  • Bog

Vandring i Skandinavien : de bedste vandreruter i 3 lande på fjeldet, i skoven og marken

Af René Ljunggren (f. 1949) (2017)
Læs mere