Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
25 kr.
Bibliotek
Target
For alle
Litteratur

Bibliotekets læseklub - James Baldwin: Giovannis værelse

23.11.21
Vi skal læse James Baldwins klassiker, som lægger op til gode samtaler om identitet, køn og magt. For alle, der har lyst til at læse og tale om bøger sammen med andre.

Tag plads i vores læseklub og vær med til at tale om bøger. Vi læser interessante, gode og berømte såvel som ukendte, mærkelige og tankevækkende bøger. Kort og godt bøger, der er værd at tale om.

Efterårets tema: KLASSIKERE Vi skal læse tre litterære klassikere, der for nylig er blevet genudgivet og som på hver deres møder vækker genklang i nutidens vigtige debatter om magt, overvågning, køn og seksualitet. Og som stadig er uhyggeligt vigtige den dag i dag. Bibliotekarerne er værter på skift og styrer samtalen om månedens bog med de svinkeærinder og sidekorridorer, der kendetegner den gode samtale om litteratur.


Giovannis værelse er en kærlighedshistorie, der udspiller sig i 1950'ernes Paris og skabte stor furore, da Baldwin som afroamerikansk mand beskrev to hvide mænds kærlighed til hinanden.

Kom og vær med, når vi skal tale om identitet, begær og magt – og om en bog, der trækker tråde til tidens debat om køn og seksualitet.

Vært: Esben Møller Hansen

Sådan deltager du

  • Du tilmelder dig her på koegebib.dk.
  • Du kan få bogen udleveret fra d. 21. oktober på biblioteket.
  • Vi sørger for noget sødt til kaffen/teen og god stemning omkring bordet.
  • Ring til os på tlf. nr. 5667 2896 eller skriv til fiktion@koege.dk, hvis du har spørgsmål til læseklubberne.