Dage skifter lys

Om dette arrangement

Lokalitet
Haven i Højelse
Højelsevej 3
4623 Lille Skensved
Danmark
Tid
19:00 - 21:00
Pris
0 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Bestil billet(ter)
Litteratur

En sensommeraften med lyrik og musik i smukke omgivelser

19.09.18
Forfatteren Mai Germelin præsenterer digtsamlingen ’Dage skifter lys’, og Krons Trio reflekterer den lyriske stemning med a cappella sang. Det foregår i det private hjem ved ’Haven i Højelse’ onsdag den 19. september kl. 19-21.

Mai Germelin er, hvad man kan kalde en erfaren debutant. Med en god portion livserfaring i bagagen har hun netop udgivet sin første digtsamling, Dage skifter lys. Hør hende fortælle om digtene, der retter lyset mod forskellige aspekter af livet: Glæde og kærlighed, men også smerte, død og refleksion over historien.

Aftenens vært, Mariann Kron, har inviteret sin vokaltrio med til arrangementet, og de vil afslutte aftenen med en poetisk prik over i’et med sange, der reflekterer aftenens temaer.

Arrangementet foregår onsdag den 19. september kl. 19-21 i Mariann og Bjarne Krons stuer med udsigt til den smukke ’Haven i Højelse’. Der vil blive serveret vin og lidt mundgodt på aftenen, hvor der også vil være mulighed for at købe ’Dage skifter lys’ til specialpris og få denne signeret af forfatteren.

Haven i Højelse ligger på Højelsevej 3, og nærmeste busstoppested er 150 m derfra ved Højelse Skole.

Aftenen er planlagt i samarbejde mellem Mai Germelin, Krons Trio, Mariann og Bjarne Larsen Kron og KøgeBibliotekerne. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig via koegebib.dk.

Materialer

Reservér
  • Bog

Dage skifter lys

Af Mai Germelin (2018)
Læs mere