Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
50 kr.
Lokalitet
Borup Kulturhus
Møllevej 2
4140 Borup
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Kunst i litteraturen – Malene Ravn fortæller om sin roman om kunstnerparret Carl og Ely Fischer

24.11.22
Oplev Malene Ravn fortælle om sin medrivende slægtsroman.

Hvor lyset er udspiller sig i 1892-1962 og er fortællingen om kunstnerparret Carl og Ely Fischer.

Det er fortællingen om lysende kærlighed og formørkede sind, kunstnerliv og familieliv, sygdom og selvmord. Og om den tid fortællingen foregår i – fra landsbylivet i Vejle i slutningen af 1800-tallet, over Vesterbros mørke baggårde til Carls og Elys bohemeliv på Frederiksberg i 1920’erne.

Det er i høj grad historien om de valg, de tog i kunstens og kærlighedens navn. Valg, der havde store omkostninger for dem selv og deres nærmeste.

Hvor lyset er er en medrivende og tankevækkende bog skrevet af et empatisk menneske, og med denne sin fjerde roman lægger en altid velskrivende Malene Ravn yderligere alen til sin fine skrivekunst.
Alt det usagte, man fornemmer undervejs, giver de faktiske ord tyngde og sætter læserens fantasi i gang.

Få bogen signeret

I pausen vil der være forfriskninger, og det er muligt at købe bogen og få den signeret. Du behøver hverken at kende kunstneren eller have læst bogen for at få en spændende, lærerig og underholdende aften!

Foredraget er en fortsættelse af serien om KUNST I LITTERATUREN, som vi påbegyndte i efteråret 2021 med Jesper Wung-Sung og bogen Kvinde set fra ryggen.

Arrangementsrækken er et samarbejde mellem Kulturforeningen i Skovbo, Skovbo Kunstforening, Borup Litteraturkreds og KøgeBibliotekerne.

Se Carl Fischers værker

Malene Ravn har samlet en masse eksempler på Carl Fischers malerier, farveklip, tegninger og akvareller, som hun har brugt som inspiration til romanen.
Du finder dem her på Pinterest.

Materialer