Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
25 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Læseklub - Solvej Balle: Om udregning af rumfang, bind 1

22.04.24
Vi skal læse en af Esbens favoritbøger fra de senere år. Nemlig første bind af Solvej Balles 'Om udregning af rumfang'.

Forårets tema: Bibliotekarens favorit

I foråret vælger læseklubbens tre trofaste bibliotekarer hver deres personlige favorit. Da de har meget forskellige tilgange og indsigter i litteraturens verden, kan vi love tre forskellige – men med sikkerhed – rigtig gode læseoplevelser.  

Solvej Balle: Om udregning af rumfang, bind 1 

Det er jo helt umuligt at vælge en favorit, så jeg har valgt en bog, som jeg rigtig gerne vil læse igen: Første bind af Solvej Balles Nordisk Råds Litteraturpris-vindende storværk om kvinden Tara Selter.  
 
Tara driver en webantikvarhandel i Frankrig og opdager til sin rædsel en dag, at hun er fanget i den 18. november. Hun gennemlever dagen igen og igen.   

Det er litteratur om, hvordan mønstre og vaner påvirker vores liv, og hvordan hamsterhjulet ruller afsted i vores forbrugssamfund. Og så er det en dybt filosofisk roman om begrebet 'tid' og om selve livet. Det er nærværende og blændende god litteratur. 

Om læseklubben 

Læseklubben er for alle, der har lyst til at læse og tale om bøger. Du behøver ikke være en garvet læser for at være med, du skal bare have lyst til at dele dine læseoplevelse med andre. Vores snakke er helt nede på jorden, og alle tanker om de bøger, vi læser, er velkomne! Skriv til fiktion@koege.dk, hvis du har spørgsmål. 

Når du er tilmeldt, kan du hente bogen fra d. 18. marts.