Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
25 kr + gebyr
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Litteratur

"Månen over Øen" og andre dystopier

15.09.21
Mød forfatteren Anne-Marie Vedsø Olesen, der vil fortælle om sin filosofiske fremtidsroman "Månen over Øen", anbefale andre dystopier og løfte sløret for sin nyeste roman.

Anne-Marie Vedsø Olesen har skrevet både historiske og mytologiske romaner og har med den seneste anmelderroste "Månen over Øen" skrevet en lyrisk og surrealistisk dystopi om vores afhængighed af internettet og digitale stimuli.

Hun er også litteraturanmelder på Politiken og vil i løbet af aftenen tale om genren dystopi generelt samt anbefale andre dystopiske værker.
 

Anne-Marie vil også fortælle  om sin nyeste bog, romanen Snehild, der udkommer d. 3. september 2021. Det er er første bog i serien Vølvens vej, som er baseret på nordisk mytologi og foregår i jernalderen. Handlingen udspiller sig på Stevns omkring Tryggevælde Å, hvor Vedsø Olesen selv bor.

Anne-Marie Vedsø Olesen debuterede som skønlitterær forfatter i år 2000 med den prisbelønnede roman "Salernos sol" og har modtaget adskillige legater fra Statens Kunstfond.

Materialer