Bogforsiden Den morgen vi var hyrder

Om dette arrangement

Lokalitet
Borup Kulturhus
Møllevej 2
4140 Borup
Danmark
Tid
16:30 - 18:30
Pris
0 Kr
Bibliotek
Target
For børn
Tickets
Billetsalg lukket
Musik

Barokkoncert i børnehøjde & aftensmad for hele familien

12.03.18
Oplev Concerto Copenhagens børnekoncert: Den morgen vi var hyrder.

Den fine billedbog ”Den morgen vi var hyrder” er en sand fryd for øjet, men så sandelig også for øret. Og hvordan kan det nu lade sig gøre – der er jo ikke musik i en bog? Jo, her er der faktisk. For bogens forfattere, tegneren Tea Bendix og musikeren Poul Høxbro, har skabt et eventyr fra baroktiden, hvor den musikalske atmosfære strømmer ud fra både historie og tegninger. Og samtidig har bogen en lydside med engelsk og fransk barokmusik, der er indspillet af barokorkestret Concerto Copenhagen.

”Det er en utrolig morsom og charmerende fortælling, som giver børnene et godt indblik i baroktiden og dens musik. Vi glæder os til at gøre historien og musikken levende sammen med børnene”, siger musikbibliotekar Karen Vestergård.

Hvordan tegner man musik?
Til koncerten vil Poul Høxbro fortælle bogens historie, mens et ensemble fra Concerto Copenhagen akkompagnerer den humoristiske og stemningsfyldte fortælling. Efter koncerten fortæller Tea Bendix om bogens tegninger og om, hvad man kan gøre, når man vil ’tegne musik’. Og så er det børnenes tur, for til sidst skal de nemlig selv tegne den musik, orkestret spiller.

Praktiske oplysninger

Deltagelse ved både koncert og sællesspisning er gratis, men tilmelding er nødvendig. Bemærk at der er billetter til børn og til voksne.
Vi serverer et let, børnevenligt måltid for hele familien. 

Arrangementet er et samarbejde mellem Kulturforeningen i Skovbo, Teaterbygningen og KøgeBibliotekerne. Arrangementet er støttet af Køge Kommunes Kulturpulje.

Materialer

Se online
  • Billedbog (net)

Den morgen vi var hyrder

Af Tea Bendix (2017)
Læs mere