Fotograf: Rasmus Elbo

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 16:30
Pris
Billetter: 80 kr. (halv pris for unge under 25 år)
Lokalitet
Teaterbygningen
Musikcafeen
Bag Haverne 1
4600 Køge
Arrangører
Target
For voksne
Musik

MikroFonen Koncert - Per Gade/Peter Hansen Duo

19.09.21
En eftermiddag med sange, viser og jazz fortolket af Per Gade/Peter Hansen Duo

Denne duo startede da Danmark lukkede ned pga. corona i marts 2020. Alle koncerter blev aflyst og der var intet arbejde. De to musikere begyndte at øve og indspille sammen. Dette er foreløbig blevet til flere koncerter og en række indspilninger.

Repertoiret spænder meget vidt og tager udgangspunkt i Højskolesangbogen.

Lige fra Carl Nielsen til jazz, danske og svenske viser til nyfortolkninger af gamle danske og udenlandske rock- og popnumre af bla Gasolin, The Beatles og Burt Bacharach.
Selvom de kun er to, lyder det af mere og det er et yderst varieret lydbillede. Lige fra meget nøgent, smukt akustisk med kontrabas og spansk guitar til elektriske flader med lydeffekter på guitar og el-bas.

Kom og lyt til velkendte sange, hvor musikerne også knytter kommentarer til de enkelte og udvalgte sange.              
 

Per Gade – el-guitar- og akustisk guitar
Bla kendt fra DR-Bigband. Per er en af de mest benyttede guitarister på den danske jazzscene. Han har bla spillet med Joe Henderson, Eliane Elias og Randy Brecker. Han har turneret i store dele af verden med trommeslager ikonet, Billy Cobham. Høres tit med Mandipira/Lauritsen/Gade/Frost.

Peter Hansen – el-bas og kontrabas
Elev af NHØP og har spillet med i en lang række sammen-hænge. Feks med pianist, Jørgen Emborg og med svenske jazzkoryfæer som Putte Wickmann og Arne Domnéus. Har igennem tiden medvirket i et væld af teater, revy og shows. Bla DR-under-holdningsorkester. For tiden aktuel med Mathias Heise i gruppen Dreamcatcher 3.0.


MikroFonen – ord om musik

Foredraget præsenteres af MikroFonen, der er et samarbejde mellem Køge Musikskole, Musikforeningen Bygningen, Teaterbygningen og KøgeBibliotekerne. MikroFonens arrangementer er støttet af Køge Kommunes Kulturpulje.

Foto: Rasmus Elbo