Maria Høyer fotograferet af Claus Sall

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:30
Pris
100 kr. + gebyr
Target
For ældre
Musik

SANS – Dans med en sang og hold hjernen i gang

22.09.20 - 08.12.20
Vær med i et forløb for seniorer, der handler om at synge og bevæge sig, mens man har det hyggeligt og sjovt med hinanden.

Holdet mødes 12 gange i løbet af efteråret og vil sammen med sangeren Maria Høyer lave en masse fysiske aktiviteter, der kombineres med sang, dans og musik. Efter hver mødegang vil der være tid til en kop kaffe og en snak med hinanden.

 

Om SANS

SANS er udviklet af DGI, Dansekapellet og Sangens Hus i samarbejde med forskere og eksperter i sund aldring og er støttet af Nordea Fonden. Der er fokus på at holde hjerne og krop i form, imens man hygger og har det skægt i fællesskab med de andre deltagere.

Forløbet er udviklet til 60-75 årige, der gerne vil leve et mere aktivt liv og som holder af sang, dans og musik.

 

Tilmelding

SANS-holdet er for friske og rørige seniorer i alderen 60 – 75 år. Holdet mødes på Herfølge Bibliotek hver tirsdag kl. 14.00-15.30 fra den 22. september til og med den 8. december (første og sidste mødegang dog til kl. 16.00).

Det koster 100 kr. at deltage i forløbet, og tilmelding sker her på siden. Man skal have bopæl i Køge Kommune for at deltage.

 

Sikkerhed

I løbet af foråret har holdet bag SANS tilpasset forløbet til Sundhedsstyrelsens COVID-19-retningslinjer for sang og forsamlinger, så vi kan synge og være sammen på en sikker måde. Afviklingen af forløbet vil dog hele tiden kunne justeres, så det overholder de gældende retningslinjer.