Om dette arrangement

Tid
11:30 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Musik

Sommerkoncert: Emil de Waal feat. Gustaf Ljunggren og Jacob Anderskov

20.08.22
Oplev tre af de allerdygtigste og inspirerende musikere i det ganske jazzland til vores traditionsrige sommerkoncert.

Trioen vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse i 2013 med et mangfoldigt musikalsk univers - både nykomponeret, improviseret, jazz, world, beat og alt, hvad et hjerte med rytme ellers kan begære.

Hyldest til Charles Mingus

Trioen sætter spot på bassist og orkesterleder Charles Mingus, der ville have fyldt 100 år i 2022. Mingus fremstår som en af jazzens mest originale begavelser og karismatiske skikkelser, og det bliver en fornøjelse at høre et håndplukket udvalg af hans numre, men der bliver også plads til mange andre jazzperler.
 

Emil de Waals professionelle liv som musiker begyndte, da han i 1987 var med til at stifte "Bagdad Dagblad". Siden da har han spillet trommer med stort set alt og alle i Danmark, lige fra undergrund over jazz og rock til sommetider mere stuerene genrer i diverse tv-husorkestre.

Jacob Anderskov er pianist af guds nåde og professor på Rytmisk Musikkonservatorium. Han får sit klaver til at synge og rammer helt ind i sjælen med sit evigt opfindsomme og uforudsigelige tangentspil.

Gustaf Ljunggren er – ud over at være den tavse svenske kapelmester fra Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen – en fuldstændig fabelagtig musiker, som faktisk kan spille på stort set alle instrumenter. Altid en overraskelse at lytte på.


Praktisk info

Koncerten er gratis uden tilmelding. Så det er de førstankomne, der får stolepladser.

Koncerten flyttes indenfor i tilfælde af regn.
 

Gang i gården

Arrangementet er en del af Gang i gården, hvor vi sammen varmer op til March mod ensomhed. Vi danser sammen, synger sammen, lytter sammen og griner sammen og hylder fællesskabet.