To burhøns oplever friheden for første gang

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:35
Pris
65 Kr
Lokalitet
Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge
Arrangører
Target
For børn
Teater

CHICKS - to burhøns oplever friheden for første gang

16.01.20
Vi præsenterer Hr. Teaters forestilling for børn mellem 3 og 6 år.

De to høns, storesøster Hilda og lillesøster Gump, lever side om side sammenklemt i et bur, indtil de en dag opdager verdenen uden for buret. Hilda er rap og kvik - Gump er lidt tung, men også modig. Sammen oplever de nu et eventyr med op- og nedture i flyvekunstens udfordringer og forbløffelse og stolthed over deres, nu, fritgående æg. Har de to høns mon stadig brug for hinanden på den anden side af buret?

CHICKS er en ordløs klovneforestilling, fortalt gennem kropssprog, gavmild mimik og finurlige gags. Den behandler universelle temaer som frihed og fangenskab, frygten for det ukendte, om at føle sig malplaceret og kampen for anerkendelse. Alle kan grine med på tværs af alder og sprog.

Medvirkende: Ida Kenskov & Camilla Maike Juul

Aldersgruppe: 3 - 6 år
Varighed: 35 min.

“De to høns er ustyrligt grinagtige, men det er hverken det enkle præcise udstyr eller den vidunderlige komik, der gør 'Chicks' til en fabelagtig fremragende forestilling. Det er indholdet. Enheden af en original idé, der gør høns til hovedpersoner, de medvirkendes udsøgte pantomime og en sikker og knap iscenesættelse er garanter for den høje underholdningsværdi.” (Dagbladet Information, april 2019.)

DRAGEN - Teater og musik for børn i Køge

Velkommen til 18. sæson med sprællevende scenekunst i øjenhøjde med publikum. DRAGEN er et samarbejde mellem Køge Musikskole, Teaterbygningen og KøgeBibliotekerne.

Tags