Klods-Hans

Om dette arrangement

Lokalitet
Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge
Danmark
Tid
10:30 - 11:00
Pris
55 Kr
Bibliotek
Target
For børn
Teater

Dragen præsenterer Klods-Hans

13.03.18
Svanen dansk-tjekkisk dukketeater opfører H.C. Andersens herlige eventyr.

Man bliver aldrig træt af historien om herremanden, som havde to sønner, der var så vittige at det halve kunne være nok. De ville fri til kongens datter, og det turde de, for hun havde ladet kundgøre, at hun ville tage til mand, den hun fandt bedst kunne tale for sig. Der var også en tredje broder. Med der var ingen der regnede ham med som broder, for han havde ikke sådan lærdom som de to andre, og ham kaldte de bare Klods-Hans. Da Klods-Hans hørte om sine brødres planer, sagde han: Hille den, jeg får sådan en lyst til at gifte mig". Og så drog de tre brødre af sted til slottet, for at prøve deres lykke.
Alle børn elsker historien om, hvordan Klods-Hans vinder over de lærde. Rap i reblikken og med pludder, krage og en gammel træsko vinder han prinsessen.

Medvirkende: Kim Westi
Aldersgruppe: fra 3 år
Varighed: 30 min.

Om DRAGEN

Dragen er et samarbejde mellem Køge Musikskole, Teaterbygningen og KøgeBibliotekerne. Dragen er støttet af Køge Kommunes Kulturpulje.

Er du interesseret i at få besked om kommende teater- og musikforestillinger for børn, så send en sms med teksten: KB DRAGEN til 1999. Det er gratis at modtage sms.

 

Tags

Materialer

Reservér
  • Billedbog

H.C. Andersens Klods-Hans

Af Jens Andersen (f. 1955), Solveig Agerbak (2014)
Læs mere