Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:00
Pris
30 kr.
Målgruppe
For voksne
Workshop

Dansk grammatik for kreative sjæle

26.09.22
Få en let brush-up i skriveregler (og altså ikke et grundigt kursus i dansk grammatik) og bliv ladet med skrivetips- og erfaringer.

Til at hjælpe dig med at perfektionere, finpudse og åbne dine tekster, har vi indbudt en af landets mest produktive forfattere, der tilmed har næsten 20 års undervisningserfaring.

Underviser Amdi Silvestri

Forfatter, foredragsholder, redaktør og kattemenneske. Siden 2008 har han medvirket i over firs antologier og fået udgivet atten bøger.

Han har en rastløs og eksperimenterende tilgang til det at skrive, og derfor spænder hans værker fra zombiesplatter til parforholdsroman.

Han har modtaget Niels Klim-prisen for science fiction fem gange, og vandt Årets Danske Horrorudgivelse 2021 for romanen Vardekød.

At skrive: En kreativ, skabende proces som kan åbne for nye vidder, både i dit indre og ydre liv.

En skrivepraksis giver ro og indre styrke og kan hjælpe dig med at se mønstre i dit liv og tanker, som du ellers ikke ville lægge mærke til.

Når du nedfælder dine tanker, oplevelser og følelser, får du adgang til en ny verden, som skabes lige dér på papiret og føres videre ud til andre mennesker og den større virkelighed.

Materialer