Om dette arrangement

Tid
9:00 - 12:00
Pris
100 kr. + gebyr
Bibliotek
Target
For ældre
Workshop

Hold hjernen frisk: Brug hovedet, brug kroppen og gør det sammen med andre seniorer

04.09.20 - 06.11.20
Hvordan holder vi os friske og aktive, når vi kommer op i årene, og hvis vi ikke er vilde med traditionel motion og sport?

Kom og vær med til aktiviteter, der kobler det fysiske og mentale under åben himmel og stimulerer hjernen. Fra starten af september og til starten af november byder KøgeBibliotekerne ind til et forløb for dig, som holder af at gå og komme ud i naturen. Vi sætter sundhed og kultur på dagsorden i form at et aktivt forløb.

 

Hvem kan deltage?

Hold Hjernen Frisk-holdet er for friske og rørige seniorer i alderen 60 – 75 år. Det er en forudsætning, at du er borger i Køge Kommune for at deltage.

 

Hvor foregår det?

Holdet mødes første gang på Køge Bibliotek fredag den 4. september kl. 9- 12. Fredag er fast mødedag, og vi forsøger at være så meget udenfor som muligt, hvorfor vi skal mødes forskellige steder i kommunen, så vi oplever naturens gang og bruger omgivelserne i aktiviteterne. Sidste mødedag er fredag den 6. november 2020.

 

Hvad skal vi lave?

I løbet af disse uger vil du lære nye mennesker at kende og få nye færdigheder, og du vil som deltager selv få mulighed for at skabe eller påvirke flere af aktiviteterne.

Undervejs i forløbet får vi blandt andet besøg af cellist Ida Riegels, som opfører en skovkoncert, og bioetikkeren Mickey Gjerris, som skal guide os ud i etiske problemstillinger vedrørende klimaforandringerne og sætte lys på hvilke håb der er.

 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Det koster 100 kr. at deltage i forløbet, og gebyret dækker deltagelse ved foredrag med mere samt en let forplejning ved nogle af mødegangene.

Tilmelding sker her på siden fra mandag den 10. august. Oplys e-mail når du køber billet, da du før start vil får tilsendt flere informationer.

Projektet Hold Hjernen Frisk er et projekt støttet af Nordea-fonden, som DGI, Slots- og Kulturstyrelsen, Dansekapellet og Sangens Hus står bag.

Målet for projektet er, at flere seniorer kan leve et aktivt liv i længere tid.