Om dette arrangement

Tid
17:30 - 18:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Workshop

Opstart af Repair Café AFLYST

03.02.21
Har du lyst til at være med til at udvikle et gratis tilbud, hvor du kan bruge dine færdigheder til at hjælpe med at fikse ting og sager i stedet for at smide dem ud?

Repair Café er et bæredygtigt udviklingskoncept, hvor frivillige ildsjæle hjælper lokale borgere, så de selv kan reparere ødelagte genstande som tøj, elektronik, smykker eller møbler.

Vi leder efter frivillige ildsjæle, der har lyst til at hjælpe med at starte en månedlig Repair Café op på Køgebibliotekerne. I den forbindelse holder vi et opstartsmøde, hvor man kan komme og få besvaret sine spørgsmål, få konkret information om organiseringen, og hvad det vil sige at være frivillig fixer i en Repair Café.

Så har du færdigheder, kan du sy, eller er du god med skruetrækker, ledninger eller bare fingernem? Har du lyst til at bruge dine evner til at give vores alle sammens ”ting” et længere liv – så er det måske dig, vi leder efter! Skriv til stine.schmidt@koege.dk, hvis du gerne vil være frivillig i cafeén.

OBS: Reparationer må ikke være konkurrenceforvridende i forhold til det lokale erhvervsliv, og de frivillige forbeholdes retten til at sige nej til en reparation. Ligeledes kan frivillige fixere ikke holdes ansvarlige for reparationerne, hvis der opstår en skade eller forværring.

Repair Café er en del af det større udviklingskoncept Repair Café Danmark.