Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Workshop

Opstart - Repair Café Borup

10.05.21
Har du lyst til at være med til at udvikle et gratis tilbud, hvor du kan bruge dine færdigheder til at hjælpe med at fikse ting og sager, i stedet for at smide dem ud?

Repair Café er et bæredygtigt udviklingskoncept, hvor frivillige ildsjæle hjælper lokale borgere, så de selv kan reparere ødelagte genstande, som tøj, elektronik, smykker eller møbler.

Vi leder efter frivillige ildsjæle, der har lyst til at hjælpe med at starte en månedlig Repair Café op på KøgeBibliotekerne. Så har du færdigheder, kan du sy eller god med skruetrækker, ledninger eller bare fingernem?
Har du lyst til at bruge dine evner til at give vores allesammens ”ting” et længere liv – så er det måske dig vi leder efter!

Kom til opstartsmøde, hvor du kan få besvaret sine spørgsmål, få konkret information om organiseringen og hvad det vil sige at være frivillig fixer i en Repair Café.

BEMÆRK: DU SKAL KUNNE FREMVISE CORONAPAS PÅ DAGEN FOR AT DELTAGE
Læs mere om coronapas her


Skriv til stine.schmidt@koege.dk, hvis du gerne vil være frivillig i cafeén.

OBS: Reparationer må ikke være konkurrenceforvridende i forhold til det lokale erhvervsliv og de frivillige forbeholdes retten til at sige nej til en reparation. Ligeledes kan frivillige fixere ikke holdes ansvarlige for reparationerne hvis der opstår en skade eller forværring. Repair Café er en del af det større udviklingskoncept Repair Café Danmark.

I kan læse mere om Repair Caféer samt visionen og historien bag konceptet på Repair Café Danmarks hjemmeside: https://repaircafedanmark.dk/