Skriv levende

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 15:00
Pris
125 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Workshop

Skriveværksted

13.06.20
Gør din historie levende.

På en enkel dag kan du puste liv i dine historier, hvad enten det er fiktion eller erindringer og sætte af til en god skrivepraksis.

Med kyndig vejledning af forfatter Anne-Marie Donslund skal vi finde vores indre fortællerstemme og give vores historier form og retning. Vi vil fokusere på, hvordan man gør sin tekst sanselig og levende med sprog og virkemidler.

Dagen kommer til at forløbe med korte oplæg og små skriveøvelser ud fra devisen ’learning by doing’. Den eneste forudsætning for at deltage i dette endagskursus er, at du har lyst til at skrive.

Medbring skrivegrej: pc, papir eller notesbog plus blyant/pen.

 

Om underviseren

Anne-Marie Donslund har skrevet bøger for unge og for børn siden 2003. I 2019 blev hun kåret som årets litteraturformidler og modtog Blixens formidlerpris. Anne-Marie Donslund er leder af Forfatterskolen for unge i Midt- og Vestsjælland og har tidligere ledet forfatterlinjen og skrivekurser på Vallekilde Højskole. Hun har selv gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur og er cand.mag. i Idéhistorie og Æstetik & Kultur.

 

Bestil frokost

Du kan købe en frokostbillet som består af en sandwich og en sodavand. Det er også muligt at medbringe egen mad. Vi serverer kaffe, frugt og lidt sødt.

Tags