Ebook Central Library Complete

Adgang
Adgang hjemmefra
Læs engelske lærebøger på din smartphone eller tablet.
Ebook Central er en base med engelske e-bøger. Her finder du primært faglitteratur, men også et lille udvalg af lyrik og romaner. Mange af bøgerne er på højt niveau, og mange af dem er velegnede til opgaveskrivning.
 
Samlingen af e-bøger er stor med over 35.000 titler inddelt i emneområder. E-bøgerne dækker en bred vifte af emner inden for populære interesser, karriereudvikling, kunst og fritid samt praktiske kompetencer.
 
Ebook Central har gode søgefunktioner, hvor du fx kan søge på tværs i alle ebøgerne. Der er også en meget fin emneliste. Teknik Der kræves ingen specielle programmer for at læse e-bøgerne. Man kan læse og downloade på PC, tablets og telefoner.
 
 

Kom godt i gang

Lån så meget du vil

Du kan læse så mange bøger du vil i så lang tid du vil, hvis du læser e-bøgerne online i browseren.

Har du brug for at læse offline, kan du downloade op til 10 e-bøger i op til 21 dage. Det kræver Adobe Digital Edition til din pc eller bærbar. Du kan downloade programmet gratis.

Læs mere om at downloade ebøger hos Ebbok Central.


Lav din egen boghylde

”Bookshelf” er brugerens egen bogreol, hvor der kan oprettes links til udvalgte kapitler, indsættes noter m.v. For at anvende ”Bookshelf” skal brugeren oprette en profil med login og password. Denne profil bruges også i forbindelse med download af bøger og pdf-filer.