15 lydbøger til vinterferien

Lydbøger er perfekte til ferien - både til feriehygge hjemme og til underholdning på bagsædet, når I er på tur. Her er et udvalg af supergode lydbøger til de små og de store og dem midt imellem.

En lydbog kan også åbne en ny verden for det barn, der læseteknisk måske ikke helt er der, hvor de jævnaldrene kammerater er. Med lydbøgerne kan børn med læsevanskeligheder få de samme spændende læseoplevelser, som deres venner og de kan udvidde deres ordforråd, mens de lytter. 

Vi har samlet et udvalg af skønne lydbøger, der spænder bredt fra klassikere til helt nye bøger, eventyr, fantasy og sci fi.  

De mindste kan for eksempel lytte til Thomas Windings bedste historier og nyde hans ikoniske stemme, for historierne er indlæst af Winding selv. 

De lidt større kan blandt andet lytte til klassikeren Junglebogen, her indlæst af Anders Lund Madsen. 

De største har et godt udvalg af romaner at vælge mellem. Vi anbefaler Jernprøven, som er første bog i serien Magisterium. Den vil være et hit til alle fantasy-fans og til dem, der har fulgt Harry Potter gennem tykt og tyndt. Jernprøven er indlæst af formidable Lars Thiesgaard. 

Find lydbøgerne på listen herunder, som starter med bøger til de mindste og slutter med bøger til de største:

Af Anonym (ikke efterprøvet)
10.02.20