2 års bogen

01.08.16
Hurra og tillykke med de 2 år! Børnebibliotekerne i Køge Kommune vil gerne ønske tillykke med fødselsdagen til dit barn, og byde jer velkommen på biblioteket.

Når barnet fylder 2 år, sender vi et fødselsdagskort med en invitation til et besøg på dit lokale børnebibliotek, hvor I kan hente en boggave og hilse på børnebibliotekarerne.

Fra 1. september 2016 bliver gaven Godnat – klassiske historier, rim og sange fra skattekisten. Her er historier for de helt små (Godnat, Cirkeline) og eventyr for de større (Guldlok og de tre bjørne), der er kendte børnesange (Elefantens vuggevise), rim (Lillegut fra Lillerød) og nyere historier (Da Carl næsten sov i telt), og med mange flotte illustrationer fra danske børnebogsillustratorer.

Der er altså tale om en gavebog der kan tages frem igennem mange år. Til hygge, billedlæsning og højtlæsning.

2 års gaven giver vi for at støtte op om barnets læselyst. At få sin helt egen bog er en særlig glæde, og barnet vil elske at få læst historierne højt.

På biblioteket kan i gå på opdagelse i et hav af bøger, film, musik og meget andet. I kan også slippe fantasien løs i vores gamle hus, hvor vi har forskelligt legetøj og udklædningstøj for både piger og drenge. Der vil også løbende være arrangementer for børn. Børnebibliotekarerne fortæller jer gerne om børnebibliotekets mange tilbud.

Velkommen på børnebiblioteket.

Vi glæder os til at se dig.