Antboy-serien bliver slugt i stor stil

30 hits på eReolen med Kenneth Bøgh-Andersen

02.04.20
Kenneth skriver mest gys og fantasy for børn og unge.

Han gør det med indlevelse og nerve, så personernes handlinger, tanker og følelser rammer hårdt i mellemgulvet. 

Det går tit helt galt i hans bøger, inden det bliver bliver godt - hvis det overhovedet bliver godt igen?! 

Ofte er han de svages beskytter. Der findes ikke noget bedre end, når skolens taber pludselig vokser og overvinder skolens mest modbydelige bølle, og sådan går det heldigvis også tit. 

Jeg har hørt Kenneth Bøgh-Andersens foredrag flere gange. Hørt hvordan han har kæmpet i årevis, før forlagene endelig fik øjnene op for hans manuskripter. En kamp, der var hård, og som han efter eget udsagn også lærte rigtig meget af og blev bedre til at skrive. 

I dag bliver hans bøger revet ned af hylderne hos boghandlerne og bibliotekerne, og han har endelig opnået hvad han fortjener. 

Den store djævlekrig: serie 
Kan det gode være ondt og det onde være godt?  
Hvad er ondt, og hvad er godt?  
Måske findes svarene ved at følge med ned i mørket, når dydsmønsteret af en duksedreng Philip Engell ved en fejltagelse havner i helvedet? 
Hvordan er der i helvede? Det var netop det spørgsmål, der fik mig til at springe fra bagsideteksten til at læse bogen. 
Beskrivelser af helvedet er der masser af, og det lyder utroligt nok til på sin egen måde at være et meget hyggeligt sted. 
Kom bare med ned i mørket!

Julemandens død: roman 
Fortællingen er alt andet end hyggelig, men den er fyldt med blod, spænding og action.  
Nissen Aruld har brug for hjælp til at redde julemanden og tager børnene Frederik, Katrine og Jesper med til en anden verden.
Det er svært at slippe bogen, fordi den tager det klassisk hyggelige og julede og gør til et mareridt. Herudover har den et plot, som er sindssygt spændende og meget komplekst. Et af kapitlerne indeholder kun ordet dryp. Men det giver god mening, og der er leg med sproget i bogen.  
Læs den! 

Antboy: serie 
Mobbeofferet Pelle Nøhrman bliver pludselig til en superhelt efter et bid fra en tissemyre. Med et slag forandres hans verden, og det er blandt andet derfor, at bogen er så god. Pludselig kan Pelle klare alt og hjælper med at fange forbrydere og sikre ro og orden, hans liv er vendt på en tallerken, og han oplever endelig at have succes og være den stærke. 
Men det har også en pris at være superhelt. Der medfølger ansvar og forpligtelser, og han er nødt til at skjule sin identitet. 

Den sidste dag: roman hvor du er hovedpersonen 
Du har hovedrollen i denne historie og skal træffe en masse valg. Skal du sove videre, når vækkeuret ringer, eller vender du dig om på den anden side? Og hvad med morgenmaden - skal du have toastbrød eller müsli? Det er små uskyldige valg, men de forkerte valg kan føre til din død.  
Jeg døde mindst 30 gange, inden jeg fandt den rigtige vej gennem bogen. Det er en sjov og anderledes måde at læse en historie på, og det kan klart anbefales. 

Kenneth Bøgh-Andersen har skrevet mange bøger - han har 30 hits på ereolen som er lige til at gå i gang med på PC, tablet eller smartphone til ios eller android

Du finder også Antboy filmatiseret på filmstriben 

Materialer