Babybiblioteket byder på inspiration & foredrag

For dig der synes at alting er lidt lettere, når der er plads til barnevogne, pusletasker og små pillefingre.

Babybiblioteket byder på små hyggelige arrangementer for forældre på barsel. Arrangementerne foregår oftest i formiddagstimerne og skaber rum til nærvær og samvær. Her er plads til barnevogne indendørs. Her er puslefaciliteter og her kan babyerne kravle, pludre og ligge på tæpper, imens du får viden og inspiration til hverdagen. 

Kig til venstre. Her finder du link til programmet for foråret 2019 (PDF) eller hent programmet på dit bibliotek.

Babybibliotekets digitale reol

En hel ny verden åbner sig, når man bliver forældre og der er så meget nyt, man skal tage stilling til. Ikke mindst: Hvem er jeg som forælder? Det er dog ingen nyhed, at der skrives tonsvis af bøger om børn og familier, om babytøj, babymad og babyens udvikling.

Også Babybibliotekets hylder bugner af smukke, lækre, kloge, sjove og bemærkelsesværdige bøger. Scrol nedad og lad dig inspirere.

Et tip: Lydbøger!

Hvis det der med tid til bøger er umuligt, uopnåeligt – ja, ligefrem det dummeste du længe er blevet foreslået, så prøv med en lydbog i ørerne næste gang, du skal ud og trille med barnevognen.  Mange forældre på barsel oplever, at gåturene bliver den rene fryd – ja, dagens højdepunkt. Hent app’en eReolen og hop i traveskoene …

 

Mor kysser sin baby
Mor kysser sin baby
13.12.18