Færdig med Harry Potter?

21.06.17
I år er det 10 år siden at den syvende og sidste bog om Harry Potter og begivenhederne i den magiske verden omkring Hogwarts udkom.

– og 6 år siden, at den absolut sidste Harry Potter-film gik i biograferne verden over.

Men verden er langt fra færdig med Harry Potter og der er stadig rig mulighed for at dykke ned i hemmelighederne i den fantastiske historie.

I Århus laver Amalie og Nanna Harry PottCast, hvor de snakker sammen om detaljerne i den første bog - Harry Potter og de vises sten. Her kan du lytte og blive meget klogere på hvad der foregår i bogen, når de gennemgår og diskuterer et kapitel hver uge -  og hvem ved om de fortsætter med de næste bøger?

Pottermore.com kan du udforske en masse ekstramateriale i form af illustrationer og tekst om Harry Potter universet. Hvis du laver en profil kan du fx også finde din egen patronus eller blive sendt til dit kollegie af fordelingshatten. Siden er på engelsk.

Hvis du vil læse eller lytte bøgerne  om Harry Potter på engelsk ligger de alle på ereolen GLOBAL, hvor de kan downloades og lånes i 30 dage.

Når J. K. Rowling nu endegyldigt har færdigskrevet romanserien om Harry Potter, må du kaste dig over det spin of, der er kommet i form af bøger om figurerne, manuskript til teaterstykket ”Det forbandede barn”, og den nye historie ”Fantastiske skabninger og hvor de finder dem, der foregår lang tid før Harry Potter er elev på den magiske skole Hogwarts.

Her er et udpluk af de nyeste materialer fra Harry Potter Universet:

Materialer