Faktalink

03.08.19
Gode gennemarbejdede faglige tekster online for børn, unge og voksne.

Snart vender børnene tilbage til skolen med friske hjerner klar til at få ny viden. Derfor vil vi gerne slå et slag for Faktalink, som er en fantastisk samling af gode faglitterære artikler skrevet af professionelle skribenter, journalister, historikere m.v., med fagkundskab inden for emneområderne.

Der er de lettere artikler faktalink light, som er særligt henvendt til de 10-12-årige børn og herudover er der de almindelige artikler, som er skrevet til folkeskolens ældste elever, gymnasieelever og studerende og voksne.

Teksterne kan erstatte de bøger der ikke lige var hjemme ved biblioteksbesøget eller ikke fandtes, og desuden har du adgang til dem overalt, så længe du har en smartphone, tablet eller PC og er tilmeldt dit lokale bibliotek.

Her findes 825 artikler med forskellige faglitterære emner f.eks. om ”lande” eller ”insekter” eller de mere debatskabende og filosofiske ”tid”, ”klimatopmødet i Paris” eller ”dyreforsøg”

Artiklerne er lavet så man kan nøjes med at få et overblik over et emne og hvis det fanger, kan man læse om det mere dybdegående.

Se selv nærmere på guldgruben og find inspiration til emner til næste gang dit barn skal skrive opgave eller fremlægge mundtligt.