Lydbøger til vinterferien på EreolenGO

18.02.21
Det er dejligt med en fælles historie, som feriedeltagerne kan samles om. En lydbog, der fanger hele familien, er perfekt til bilturen eller hyggestunder i vinterferien

Her er 3 anbefalinger af lydbøger, hvor der både er noget til børn og voksne. Nederst en liste med endnu flere gode lydbøger til fælles lytning.

Harry Potter og de vises sten af  J. K. Rowling
Har I endnu ikke hørt Jesper Christensens fantastiske oplæsning af Harry Potter, så er chancen der nu for at lytte 1. bind – "Harry Potter og de vises sten" på EreolenGO.

Følg med fra starten af den lille troldmands eventyr sammen med hans uadskillelige venner Hermione og Ron.
Serien er en klassiker i børnebiblioteket.

 

Jorden rundt i 80 dage af Jules Verne
En klassiker af en helt anden slags er Jules Vernes "Jorden rundt i 80 dage".

Når vi nu ikke kan rejse udenlands, kan vi få lidt eksotisk rejsestemning i denne finurlige roman, der starter med et væddemål om at kunne rejse hurtigt rundt om jorden i en tid, hvor transportmidlerne var alt andet end hurtige.
De rejsende må være kreative globetrottere for at klare udfordringerne.

Bogen er genskrevet i opdateret sprog af Bjarne Reuter.

 

Møgungerne af Kim Langer
Kim Langers roman "Møgungerne" kunne måske gå hen og blive en klassiker – af de sjove.

Albert og William fra 4. X har et problem. Deres fædre (Bjarne og Bjarne) skal planlægge klassens sommerudflugt og det kan kun blive pinligt.

De voksne lyttere vil føle med Bjarne og Bjarne, mens børnelytterne vil heppe på de seje børn, der har lagt en snedig plan for at ”overleve” sommerudflugten.

Materialer