Sommerbogen er slut - Hvad har I læst?

05.09.21
Sommerbogen er slut for i år. Alle der har gennemført læseudfordringerne har fået deres boggave og de, som har været heldige i vores lokale lodtrækning, har fået Biografgavekort.

Vi har fået en masse besvarelser, og det har været dejligt at tage imod smileys og fortællinger om de mange gode bøger, I har læst. I har læst mange forskellige typer bøger i mange forskellige genrer. Her er et udvalg af noget af det, I har læst.

Magiske universer, troldmænd og kampen mod det onde. Fantasy-bøger står nok for det største udlån på biblioteket, og I har læst en masse forskellige. Blandt andet "Magiske Møgunger" af Neil Patrick Harris, "Magisterium" af Holly Black, "A.S.P.E-serien" af Mette Finderup og selvfølgelig Harry Potter-bøgerne af J.K. Rowling.

Bøger om at være forelsket, at være kærester, at slå op, at være gode venner og uvenner er nogle af vores mest populære bøger, så dem har I selvfølgelig også læst mange bøger af til Sommerbogen. I har blandt andet læst serien "K for Klara-serien" af Line Kyed Knudsen, “Ea 3. a-serien" af Puk Krogsøe, “Sille-serien” af Annegerd Lerche Kristiansen og mange flere.

Mange af dem, som deltager i Sommerbogen går i 0.-3. klasse, og derfor bliver der naturligvis læst mange begynderbøger. Selv med de få ord forfatteren har til rådighed, er der mange fine historier i begynderbøgerne, fordi de understøttes af gode illustrationer. Det er fantastiske bøger som "Ib ser en stor fisk" af Marie Duedahl, "Bersærk-serien" af Josefine Ottesen.

Bøgerne om Wimpy Kid og Tom Gates er nogle af de mest læste børnebøger på biblioteket. Men I har læst også mange andre sjove bøger. "Slimsnegle fra det ydre rum" af René Toft, "Naja Münster-serien" af Line Kyed Knudsen og selvfølgelig "Ternet Ninja-bøgerne" af Anders Matthesen.

I år er der igen mange, der har læst faglitterære bøger, bøger der handler om et bestemt emne. Titler som "Verdens 100 mest truede dyr" af Sebastian Klein, "Slik" af Christian Mohr Boisen og bøger om "Pokémon Go" er nogle af de læste fagbøger.

Materialer