Gode råd til hjemmeskolen

Er du i vildrede om dit barns undervisning?

Rigtig mange forældre sidder for tiden derhjemme med arbejde på den ene side, og ansvaret for hjemmeskoling på den anden. Det er mildt sagt en udfordring for mange, men der er gode råd at hente. Vi har samlet en række råd fra eksperter, samt inspiration til hvordan du kan få det bedste ud af tiden.

Gode råd:

skoleboern.dk er der masser af råd at hente. mange spørger sig selv om hvem der egentlig har ansvaret for børnenes undervisning. Læs eksperten svar her. Det siger snæsten sig selv at der er forskel på at have et barn fra børnehaveklassen og en teenager til bords når hjemmearbejdet skal laves. Hvordan man bedst motivere et barn fra de forskellige skoletrin kan du læse om her

 

Tips og idéer:

Til dem der har UNI-log-in har forklaget Alinea lavet en række undervisningsforløb til både indskoling, mellemtrin og udskolingen. Det hedder sofaskolen er graits og man kan følge forløbene her

frilæsning.dk er der som er gylendals tilbud rtil forældre og børn er der pt. 402 titler anbefalet til frilæsning. er det faglitteratur til på skoleniveau har forlaget fagbogen.gyldendal. Begge sider har en fin lille introduktionsvideo.

Nyttige redskaber:

Faktalink er et elektronisk tidsskrift målrettet skolebrug på forskellige skoletrin. Her er artikler om alt fra sport, kultur, historie, politik, IT, trends og medier med meget mere.