Sådan bestiller du tid til en vaccination mod corona

Af Anonym (ikke efterprøvet)
18.03.21
Når du har fået en invitation til at blive vaccineret, skal du selv bestille en tid til din vaccination. Se med her, hvis du er i tvivl om, hvordan man gør.

Alle borgere i Danmark vil få et tilbud om at blive vaccineret mod covid-19. Invitationen vil du modtage i din digitale postkasse, e-Boks eller som et fysisk brev, hvis du er fritaget for digital post, så husk at holde øje med din post. Når du har modtaget invitationen, skal du selv ind og bestille tid.

På eKurser.nu kan du se et lille video-kursus, som skridt for skridt viser dig, hvordan du bestiller tid til at blive vaccineret mod corona.

 

Hold øje med din digitale post

Al post fra det offentlige bliver sendt digitalt, med mindre du selv har valgt, at du vil fritages for digital post. Langt de fleste af os vil altså modtage en invitation til vaccination mod corona i vores digitale postkasse eller e-Boks. Er du i tvivl om, hvordan du åbner din digitale post, har eKurser.nu lavet et video-kursus om at sende og modtage digital post.

 

Find svar fra sundhedsvæsenet på Sundhed.dk

Er du blevet testet for corona, kan du finde svaret på din test inde på Sundhed.dk. Her kan du også finde resultater af blodprøver, celleprøver og lignende. eKurser.nu har også lavet et video-kursus, som viser dig, hvordan du finder svar på din test inde på Sundhed.dk.

Tags
Materialer